Bistr nog? DUBISTR update


Pitch bij GDZES 2016-03-04

Bistr nog? Ben je er nog? Wij wel! Maar je hebt hier een tijdje niet van ons gehoord. Een korte update.

We zijn los in het business accelerator programma Venture Lab North. Wekelijks meeten we op vrijdag met trainers, business coaches en mede-startups uit het Noorden van Nederland. Goede trainingen over o.a. business models, revenue models en valuation en veel energie en inspiratie uit steeds scherpere pitches van zich snel ontwikkelende startup-teams.

Zelf zijn we ons vooral aan het voorbereiden op het alfa en beta testen van onze MVP. We jagen op extra funding, support en partners voor deze tests. Precies die boodschap hebben we ook bij onze meest recente pitch het podium op gebracht.  In het Groningse startup-walhalla TheBigBuilding,  tijdens de meeting Green Deal Zero Emission stadslogistiek [link].  Extra leuk aan deze thuiswedstrijd was natuurlijk dat het kwartje ‘Dubistr, Gronings voor je bent er’ een stuk sneller viel dan zuidelijker in het land J. Naar aanleiding van de pitch zijn gave contacten gelegd, onder andere met een prominent fietskoeriersbedrijf en de wethouder economische zaken. Dat past perfect bij onze ambitie om van Groningen en omgeving een gave proeftuin voor Dubistr te maken. En Groningen is een perfecte proeftuin, met zowel uitdagingen in stadslogistiek als logistiek in krimpregio’s. En niet onbelangrijk, een stad en regio met een bloeiende en innoverende startup-scene.

Ten slotte, om een extra versnelling bij te kunnen schakelen, zijn we op zoek naar aanvulling van ons startupteam. We zoeken specifiek een developer, die de huidige proof-of-concept door wil ontwikkelen tot een prototype voor alfa en beta tests. Ben/ken jij die developer? Mail/tweet ons!

Oh ja, door de pitch bij de Green Deal meeting maakten we ook ons media-debuutje in het Dagblad van het Noorden 🙂

debuut in dvhn 2016-02-27