Deelname aan Venture Lab North


DUBISTR is uitgenodigd voor deelname aan het business development programma van Venture Lab North, de business accelerator voor startups in Noord-Nederland! Per januari 2016 krijgen we een jaar lang wekelijks trainingen over marketing, finance en product development aangeboden. Tevens zal er intensieve individuele business coaching zijn. Inmiddels hebben we er twee kennismakings-sessies met onze coach opzitten. Daar zijn al toffe plannen gesmeed voor o.a. funding en de alpha en beta testen van onze app voor slimmere B2C pakketaflevering!

Onderstaand meer info over VentureLab North, of ga naar http://venturelabinternational.com/north/

vli-north-logo

“[Venture Lab…] biedt een eenjarig business development programma, bedoeld voor ambitieuze ondernemers die maximaal en duurzaam willen groeien. Het programma is bewezen effectief: gemiddeld groeien VentureLab-bedrijven na een jaar met 10 fte.

VentureLab North functioneert als een ecosysteem, waarin alle ingrediënten voor succesvol business development beschikbaar zijn. Een omgeving waar deelnemers direct contact hebben met de juiste mensen om hun bedrijf verder te helpen en waar deelnemers onderling elkaar stimuleren en inspireren. Geen twee ondernemers zijn hetzelfde en elk bedrijf bevindt zich in een andere fase. Het programma van VentureLab is efficiënt en pragmatisch, en wordt ingericht op de behoefte van de deelnemer. Elke deelnemer bepaalt met zijn of haar coach welke faciliteiten van VentureLab het beste aansluiten bij hun situatie.”  (Bron: http://www.cityoftalent.nl/content/themas/ondernemerschap/info-voor-start-ups/waar-kun-je-terecht-voor-vragen-en-advies/locaties/venturelab)