Voor pakketbezorgers


Met Dubistr kom je in contact met ontvanger

DUBISTR denkt dat pakketbezorging beter en duurzamer kan. Voor het milieu, maar ook voor de pakketbezorger in de straat. Pakketbezorging met eerlijke verdiensten, minder tijdsdruk en minder nutteloos aanbellen. Door eigenlijk heel simpel, in contact te komen met de ontvanger.

Dat werkt zo:

1. Met Dubistr kondig jij de aflevering aan

Je bus is ingeladen en je start je rit. Met DUBISTR stuur je een bericht naar alle afleveradressen. Tijdens je rit stuur je steeds naar een groep ontvangers naar keuze, een bericht dat je in de buurt bent.

2. Pakketontvangers kunnen reageren

De ene consument is thuis. De ander niet, maar binnen 10 minuten wel. Een derde is niet thuis. Hij of zij kan aangeven dat het pakketje naar de buren op nummer 38 kan. Of naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

3. Inzicht in de aflevermogelijkheden

Als bezorger zie je in een duidelijk overzicht wat je aflevermogelijkheden in de volgende buurt zijn. Zo hoef je niet onnodig aan te bellen bij consumenten die toch niet thuis zijn. En via DUBISTR is er keurig bewijs van levering.

Demo

We hebben een eerste ruwe, maar werkende, test-versie van de ‘dubistr’-software klaar! Nu werken we hard aan verbeterde gebruiksvriendelijkheid en een prettige vormgeving. We hebben alvast een demo gemaakt om te laten zien hoe dat er ongeveer uit zal gaan zien.

 Voordat je onze demo start, schetsen we graag eerst het volgende scenario:

  • Het is dinsdagmiddag 12:55 en je zit halverwege je route.
  • Een aantal consumenten in de volgende postcode verwacht een pakketje tussen 13:00 – 15:00 (tijdvaklevering).
  • Tien van deze consumenten gebruiken de Dubistr-app al en hebben hun bestelling gister aangemeld bij Dubistr.
  • Je hebt in de vorige postcode je laatste stop gemaakt en terwijl je terug naar je bus loopt, open je op je eigen mobiele telefoon de Dubistr-app.
  • Ok, dat is het scenario! Klik hier voor de demo (in Invision).

Benieuwd naar de test-versie of zelfs zo nieuwsgierig dat je deze een keer gratis wil testen? Mail naar tom@dubistr.nl